[Ossm-members] utre sredba popovod svezi aktivnosti

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Jun 12 13:37:01 UTC 2006


Мислам дека ова веќе го помина добриот вкус.

On 6/12/06, Jovan Kostovski <chombium at gmail.com> wrote:
> Napravivte li muabet okolu CData Ubuntu sto vi gi spomnav?

Секоја иницијатива која ќе биде понудена на info at slobodensoftver.org.mk,
ќе биде сериозно разгледана. Нема потреба иницијативи кои се во домен

> Osven prasanjeto okolu cenata na Damjan i dokazot deka
> na Ufo pobrza mu e ustata otkolku mozokot, na listava ne
> gledam nisto drugo.

Квалификации од ваков тип за било кого на листава ќе зборува само за
нивото на оној кој ги презентира.

Секоја понатамошна дискусија во оваа нишка ќе претставува флејм,
листава не е модерирана се надевам дека сите се трудиме и во иднина
тоа да остане така.

-- 
Игор


More information about the Ossm-members mailing list