[Ossm-members] Google Earth за Linux

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Jun 14 11:02:32 UTC 2006


На сре, 2006-06-14 во 11:32 +0200, Ненад Спиркоски напиша:
> On Wednesday 14 June 2006 01:56, Aleksandar Balalovski wrote:
> > Cool, ова нели е Flicker?
> Ноуп. Google maps, a Flickr е сервис за слики (во сопственост на yahoo)

Најверојатно мислеше на frappr.
-- 
Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk>
More information about the Ossm-members mailing list