[Ossm-members] Слободен софтвер за кафани

Velko KOCEV velko.kocev at gmail.com
Sun Jun 25 18:16:42 UTC 2006


Иам кафана ама неќам да плаќам пари за софтвер кој ќе вади сметки. Да
не има некој ваков софтвер кој работи под линукс.


More information about the Ossm-members mailing list