[Ossm-members] Слободен софтвер за кафани

Velko KOCEV velko.kocev at gmail.com
Mon Jun 26 09:36:05 UTC 2006


благајна, т.е. така наречени сметки за пијачки (нешто како издавање фискални)


More information about the Ossm-members mailing list