[Ossm-members] Делење ГНУ/Линукс во Битола

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Mar 24 19:06:01 UTC 2006


Утре, 25.03.2006, Сабота, во 12.00ч, на Широк Сокак во Битола Лугола ќе дели 
ЦД-ња и флаери со упатство за користење на добиените Линукс дистрибуции и 
информации за слободниот софтвер, ГНУ/Линукс како и за Лугола.

Слики и дополнителни информации ќе има веројатно утре поручек.

Се работи за околу 250 ЦД-ња со дистрибуции од различен тип, Убунту, Кубунту, 
Канотикс и Мепис Линукс.

Ај папа...


More information about the Ossm-members mailing list