[Ossm-members] Лугола Wiki

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon May 8 23:46:31 UTC 2006


На пон, 2006-05-08 во 01:03 +0000, Aleksandar Balalovski напиша:
> закон сум,
> http://wiki.lugola.net/index.php/Main_Page

Мал придонес. Ги заменив постоечките икони со Танго. 

Се мислам да ја заменам врската „Упатства“ на линукс.нет.мк за да води
директно до викиво...
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list