[Ossm-members] Пошта од Ристе

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu May 11 12:46:35 UTC 2006


Дали некој може на приватната пошта да ми испрати адреса од поштата на Ристе 
Пејов? Треба да го прашам за неговите упатства за вметнување во Викито...

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list