[Ossm-members] слободен софтвер во кавадарци

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Nov 3 20:19:10 UTC 2006


On Friday 03 November 2006 21:08, Новица Наков wrote:
> Има некој кој што може да и излезе во пресрет на професорката? Можеби некој
> што живее поблиску до Кавадарци?
> Пишете за да знаеме што да и одговориме.
>

Еве ќе им предложам на членовите на Лугола уште во недела (следен состанок), 
ако школото е спремно да плати пат јас можам да возам до КВ и да средиме. 
Пошто листава ја читаат и членови на Лугола нека кажат и тие шо мислат. А? Да 
им одиме?

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list