[Ossm-members] igra

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Sun Nov 12 12:28:52 UTC 2006


Слушај eagle...
Ако сакаш да си го „мериш" со некого праќај приватни пораки, а не тука
да не мачиш да те читаме. ОК?


More information about the Ossm-members mailing list