[Ossm-members] Спелување на Македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Nov 18 16:21:37 UTC 2006


Stojance Dimitrovski напиша: 

> Како да ја наместам OpenOffice.org да спелува на македонски?

Хех, изгледа никој не знае. Замисли, ако го направиш сам и ни кажеш на сите 
нас, ќе биде супер, а?-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list