[Ossm-members] слободен софтвер на етф

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Nov 20 17:20:21 UTC 2006


На пон, 2006-11-20 во 14:52 +0100, Новица Наков напиша:
> Ова изгледа требаше уште на почеток да прашам: што мислите кој ден е најдобар 
> за вакви настани? 
> 
> Јас мислам понеделник.


Ја мислам никако понеделник, среда или четврток.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list