[Ossm-members] dali moze da se dobie Mandriva 2007?

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Mon Nov 20 23:18:01 UTC 2006


Здраво Друштво,

Дали некој ја има, или поточно дали некој може да ми ја даде (позајме) 
Mandriva 2007?

Поздрав,
-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list