[Ossm-members] Дали знаете каде да го најдам ДВДто од Федора?

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Sun Oct 1 13:24:41 UTC 2006


> Длаи знаете каде да го најдам ДВДто од Федора Кор 5. Многу ми е потребно а
> веке со превземањево сум 500 мб преку. Ако некој го има нека ми го прати по
> пошта. Ќе му ја пратам адресата. Има некој ИРЦ канал за Слободен Софтвер
> Македонија. Малце е спора листава. :)

irc.freenode.net #lugola

Обично има поише луѓе таму

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

            Secret hacker rule #11: hackers read manuals.More information about the Ossm-members mailing list