[Ossm-members] Pivo vo sreda vo Pjaca Libertas

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon Oct 2 07:15:52 UTC 2006


Marko Bocevski wrote:
> Ајм дер олсо. ;-)
Абе дали некој го видел Марко :) уште од Битола хахахах никаде го нема.
А ако спомнеш пиво :) хехе Марко е тука ;-)

Јас нема да бидам таму а баш би сакал да се видам со сите вас.

Поздрав, Зоки.More information about the Ossm-members mailing list