[Ossm-members] TEST

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon Oct 2 10:39:00 UTC 2006


Дамјан wrote:
> жалам заради spam-ов... ама мора да проверам дали е се у ред по upgrade-от на 
> mailman 2.1.9.
>   
Еве и јас да не сум кусо :) изгледа дека е во ред.

Поздрав, Зоки.More information about the Ossm-members mailing list