[Ossm-members] Заврши си работа

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Oct 6 13:14:42 UTC 2006


На пет, 2006-10-06 во 15:01 +0200, Aleksandar Josifoski напиша:
> Каде може да се најде ова цд (заврши си работа) да се купи на кои се
> места, каде го има во поголем број примероци за евентуално да бидат
> советувани лица од каде може да си го купат

Од 16 септември 2006 година, ЦДто ќе биде достапно преку дистрибутивната
мрежа на дневниот весник „Време“ по симболична цена од 50 денари.

http://www.metamorphosis.org.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=748&Itemid=26&lang=mk

Може се истрошило, јави се прашај ги Метаморфозис.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
info at slobodensoftver.org.mk
http://www.slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list