[Ossm-members] !Makedonska poddrska?

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Oct 9 14:20:29 UTC 2006


On 10/9/06, Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> wrote:
> Не знам дали е преведен и делот за администрација ама интерфејсот е
> сигурно

Има едни дечки на кои им се брзаше, па настрана од официјалниот
преведувачки тим си го преведоа и делот за администрација. Преводот е
готов, ќе се распрашам кај може да се најде па ќе кажам.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list