[Ossm-members] Od vcerasniot sostanok

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun Oct 22 18:13:57 UTC 2006


On Monday 23 October 2006 16:07, Новица Наков wrote:
> Jovan Kostovski напиша:
> > 2. Да се формира ЛУГ во Скопје
>
> http://tldp.org/HOWTO/User-Group-HOWTO.html

Ех супер, значи кога веќе некој спомена, работам на преведување на Упатствово 
што го предложи ти заради потребата која би се јавила во иднина и ставање 
еден Додаток/Апендикс кон упатството од личното искуство на водење Луг во 
Македонија, што викате?More information about the Ossm-members mailing list