[Ossm-members] Како се инсталираат compiz теми?

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Thu Oct 26 15:24:31 UTC 2006


Како се инсталираат compiz теми од gnome-look.org?
Тие темите нигде не ги прима...
Што е финтата?More information about the Ossm-members mailing list