[Ossm-members] Нов збор

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Sep 21 21:58:17 UTC 2006


> Aleksandar Balalovski wrote:
> > Значи парче на направи листава...
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at hedona.on.net.mk
> > http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
> Ова за кој се важи, мене? Ако некој сум навредил надлабоко му се извинувам!

не си навредил никого, ама поракиве ти се некоординирани и тешки за следење, 
се појавуваат насекаде, и без некоја поента... 

разгледај низ тоа интернетот бонтон и правила за учествување во јавни 
дискусии, или разгледај низ архивите од листава... види кои дискусии најлесно 
се следат и размисли зошто е тоа.

не за друго, до колку си појасен до толку полесно ќе ти помогнеме со 
проблемот.

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Failure is not an option. It comes bundled with your Microsoft product.More information about the Ossm-members mailing list