[Ossm-members] Open Source Software conference - Armenia

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Sep 26 16:40:40 UTC 2006


On Tuesday 26 September 2006 14:09, Jovan Petrov wrote:
> Почитувани членови на Слободен софтвер,
>
> Ви ја препраќам поканата за учество на еден претставник од Вашата
> организација на конференција во Ерменија. Ве молам договорете се за учество
> и на долунаведениот мејл испратете ги податоците за Вашиот претставник на
> конференцијата.
>
> Поздрав,

Каква конференција? За заштита на правата на пингвините? Конкретно, малку 
елаборирај...


More information about the Ossm-members mailing list