[Ossm-members] Sunbird на македонски

Ivan Stoev i_stoev at mt.net.mk
Sun Apr 1 18:15:53 UTC 2007


Новица Наков wrote:
> Иван, се регистрираше на flyspray-от?
> 
> http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=16
> 
Се регистрирав, поправив нешто од грешките, но веќе е l10n-freeze па 
најверојатно ќе се видат резултати во следната верзија.

> Ти препорачувам активно да го користиш Sunbird за да можеш да го доведеш 
> преводот во ред.
> 
Го користам веќе.

Дамјан, да не ја бомбардирам листата со пораки за patches, ќе ти праќам 
линкови директно на твојот e-mail. ОК?More information about the Ossm-members mailing list