[Ossm-members] fsfe во белград

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Apr 11 07:41:10 UTC 2007


На вто, 2007-04-10 во 23:56 +0200, Дамјан Георгиевски напиша:
> Како што на пример скоро никој не дојде на СподелиКино денес..
> Зошто е тоа така? 
> 
> Ај одговорете би сакал да знам.
> 
> BTW „мислам дека тоа што го правите е срање“ е сосема валиден одоговор.

Ова е интересен феномен, никој никогаш од сите овие луѓе на листава не
се ни замара да одговори на вакво прашање. :)
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list