[Ossm-members] краткотрајна тезга на уким

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Apr 15 21:04:10 UTC 2007


Има некој што е заинтересиран за краткотрајна работа (месец, месец-и-пол), на 
компјутер, но чиновничка (работно време до 8 до 4)?

Повеќе детали на мејл.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/index.php/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list