[Ossm-members] СЗ#11 , 17.04.07

DTE whats.new.with.ya at gmail.com
Tue Apr 17 16:53:56 UTC 2007


Ќе може да го пипаме неговиот нов телефон за беспари? :о
:Р

П.С. Прв пост на листава :)

Igor Stamatovski wrote:
> On 4/17/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
>  
>> On Tuesday 17 April 2007 18:15:01 Новица Наков wrote:
>>   
>>>> http://spodeliznaenje.blogspot.com/2007/04/11-17042007.html
>>>>     
>>> хеј ако се мислите дали да дојдете вечер... што да ви речам, ќе има и едно
>>> изненадување. :)
>>>    
>> Поврзано е со „чупиња" или не?
>>   
>
> Со Уфо е повразно. Kinda.
>
>  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070417/699e15a7/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list