[Ossm-members] Барање: Лугола банерчиња

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Apr 18 11:56:24 UTC 2007


On Wednesday 18 April 2007 13:13:37 Jovan Kostovski wrote:
> On 4/18/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
> > Прво значи, мора да најдеме некој што знае да прави гифови во
> > Гимп/Фотошоп
>
> Прво: Фотошоп никако ;)
>
> Второ: како се прават гифови со Гимп има на
> http://www.gimp.org/tutorials/Simple_Animations/
>

И јас сум за ГИМП :) Ама ако нема некој про што користи ГИМП? :/ затоа 
споменав Фотошоп ;)-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list