[Ossm-members] copyright.gov.mk

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Apr 30 10:57:25 UTC 2007


>> Трајковска информираше дека на 1 и 2 мај во Македонија ќе престојува
>> Камил Идрис, генералниот директор на Светската организација за
>> интелектуална сопственост. Предвидено е потпишување меморандум за
>> соработка за активности и обука на кадар.

Овој да не доаѓа да го промовира IPRED2
http://www.fipr.org/copyright/ipred2.html


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list