[Ossm-members] drupal l10n

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Apr 30 21:13:18 UTC 2007


On 4/29/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> преведуваше некој друпал нешто?

Мислам дека Даме (Миопа) имаше некој превод уште од времето...
нешто за Багра шо беше е сега незнам до кај е работата и дали
го оддржува преводот (барем за свои потреби)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list