[Ossm-members] iphone хакнат од гостиварчанец

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Tue Aug 7 13:46:09 UTC 2007


> Што мислите сподели на 21ви август во точка (првото после одморите) да биде
> презентација од типов за ова?

+1

+ ќе треба да му гарантираме сигурен излез за брзо бегство у случај Дуна 
Компјутери дојдат да го апсат/тепаат ;-)More information about the Ossm-members mailing list