[Ossm-members] iphone хакнат од гостиварчанец

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Aug 8 11:42:18 UTC 2007


On 8/8/07, Misa Popovik <popmisa at gmail.com> wrote:
> On Wednesday 08 August 2007, Arangel Angov wrote:
> > Барем изнервиравме уште неколку грци на digg.
>
> Вчера се убив од смеење.... Троловска нација... тие немаат друга работа...

Ако си балканец ( а они очигледно се) а си член на ЕУ очигледно
животот е очајно досаден.

Ова им доаѓа како национален спорт. :)

To troll or not to troll?
That seems to be the question

-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list