[Ossm-members] федора дизајн за двд-то

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Mon Aug 20 11:35:57 UTC 2007


> > http://bach.taneski.com/ss/fedora7mk_b.svg
> > http://bach.taneski.com/ss/fedora7mk_d.svg

И мене ми се супер иако не сум баш во тек со актуелностиве, па не ми
се докрај познати правилата за дизајн. Сепак оваа обвивка е далеку
подобра од претходната што беше постирана на листава. Игледа профи и
ќе заврши одлична работа.

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list