[Ossm-members] федора дизајн за двд-то

DZvonko Nikolov dzvonko7 at nerdshack.com
Mon Aug 20 18:09:15 UTC 2007


Супер се, само мислам дека тој стилизираниот гулаб
треба да е помал и повеќе да го има, како некој дезен
или слично, за да падне повеќе во очи. Така изгледа
како некаква шара (незнаеш што е ако не знаеш што е).

Инаку убаво изгледа. Може и така како што е. И така е супер.

Поздрав
Ѕвонко
> Добри се само тргнете го тоа Core од Fedora core 7. 7 верзија во името 
> не содржи core.
>
>
>
>     Мене ми се допаѓаат. Убаво изгледа.
>

More information about the Ossm-members mailing list