[Ossm-members] 1ви септември , пропаганда

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Thu Aug 30 12:37:30 UTC 2007


Aleksandar Balalovski wrote:
> Со оглед на тоа што многу се по одмори забегани, да го споменам ова со-време.
>
> Пред некој ден добив идеја за следново. На 15ти септември е SFD2007. На 1ви 
> септември пак почнува школската година. Имајќи на ум како е тргната работата 
> во државава, а е на добро, можеби треба да се организираме на 1ви
Дали забораваш дека 1ви е Сабота и дека нема да се оди на училиште туку 
од 3ти?

Инаку +1 за идејата.

Поздрав.More information about the Ossm-members mailing list