[Ossm-members] 1ви септември , пропаганда

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Thu Aug 30 13:52:41 UTC 2007


> Инаку, лагираш :)
Трај на никој не кажувај :)
Се надевам дека во скоро време тоа нема да ми се случува :)

Поздрав.More information about the Ossm-members mailing list