[Ossm-members] Дискови на саем

Jordanka Petrushevska jocika at gmail.com
Sat Dec 1 08:32:53 UTC 2007


ете зошто сме се промашиле на саем, јас бев внатре :-)

Но се најдовме подоцна пред Холидеј Ин, земав едно триесетина дискови и
вчера ги поделив на саем на последниот ден од (очајниот) Инфоком.On Nov 29, 2007 4:39 PM, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:

> Саемо беше кал...многу лош. Едвај поделив 50 дискови со флаерчиња. Лани
> имаше
> повеќе луѓе. Сега бев околу 13.00ч. шо не би требало да е глупав период
> али
> имаше многу многу малку посетители. Ако поседев уште малку ќе почнев да
> бројам на кој не сум му дал :)
>
> Како и да е, there we were.
>
> --
> http://blog.gemidjy.info
> http://wiki.lugola.net - your future!
> Member of Lugola (www.lugola.net)
> GnuPG: 9C1CC804
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20071201/e1ef817d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list