[Ossm-members] Прва книга за Linux, на македонски јазик

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun Dec 2 16:20:07 UTC 2007


On Dec 2, 2007 4:49 PM, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> http://www.vecer.com.mk/?ItemID=0D1779092D1475479383535E88A5AFF0
>
> тие што знаат дека имало книги и пред оваа...

fcuk, they did it again :(

Отсега па натаму на секој ваков напис од ебиветриве, ќе праќам протесно
писмо до веснициве, а кога ќе ги видам на улица стално ќе ги тепам ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list