[Ossm-members] Се бараат луѓе што знаат Python

Marko Bocevski marko.bocevski at gmail.com
Wed Dec 19 15:08:31 UTC 2007


Барам луѓе што знаат Python за работа на проекти, така да ако има некој на
листава или некој ако знае некој слободно нека му каже да ми пише. Се работи
за работа со open-source софтвер/и.

Поздрав,
Марко
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20071219/ec8e33b0/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list