[Ossm-members] помош за превод

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun Dec 23 22:02:21 UTC 2007


Здраво,

Ај некоја идеја за превод на:  Thin, Slim and Fat Clients

Се работи за поделба на машините во клиент-сервер околина
во зависност од тоа колкав дел од логиката на програмот
работи на локалната машина

ПОЗДРАВ, Чомбе

-- 
Advice for software developers and horse racing enthusiasts: Avoid hacks


More information about the Ossm-members mailing list