[Ossm-members] vremenska zona vo kde

DZvonko Nikolov dzvonko7 at nerdshack.com
Tue Dec 25 00:00:53 UTC 2007


>> И јас го имам истиот проблем, а у последно време кде не ми дава да местам
>> време .... :(
>>     
>
> KDE е крајно искурназен, јас мислам дека треба да престанеме да го користиме и 
> да почнеме да користиме GNOME! :)
>
> Не е баг ова, it's a feature! .. чекајте сеа доаѓа КДЕ4 ваљда нема да има 
> вакви глупости таму.
>
>   
Да нема некое клето грче во тимот на KDE?
Да не има напраено нешто, некој? За нашево уставно име да не зеза?
Проверивте? Грчиштава на се се спремни. Секоја шега, пола вистина.

It's a feature!

More information about the Ossm-members mailing list