[Ossm-members] Trigger rally ( игра ) не може да старта ако не сум логиран како root

Marko Doda mark0d0da at gmail.com
Tue Dec 25 11:55:54 UTC 2007


Значи кога ќе пробам да ја стартам играта ко обичен јузер ми вади некакви 
проблеми, а како root супер работи. Од она што заклучив според грешките што 
ги вади проблемот е до Physfs енџинот http://icculus.org/physfs/ , ама нигде 
не можев да најдам повеќе информации. Играта ја инсталирав на archlinux преку 
AUR од тука http://tinyurl.com/yp7gzq .
Error log http://paste.lisp.org/display/53031 .
 
http://sourceforge.net/projects/trigger-rally/


More information about the Ossm-members mailing list