[Ossm-members] Стринг: message body

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Dec 28 10:27:07 UTC 2007


На чет, 2007-12-27 во 19:26 +0100, Stojan Dimitrovski напиша:
> Мене некако не ми иде ова, мислам дека подобро
> е содржина. Што мислите вие?

Тело на пораката. +1

btw, јас тастер го преведувам копче. Така е во цел GNOME.
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list