[Ossm-members] План за Сподели знаење #6, 06.02.2007

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Feb 8 15:34:56 UTC 2007


Ќе напише некој на блог што-како беше Сподели знаење #6?

-- 
Новица

Магарето можеш со сила да го донесеш до река,
ама не можеш со сила да го натераш да пие вода.More information about the Ossm-members mailing list