[Ossm-members] сподели знаење #8

Милош Столиќ misoss at gmail.com
Wed Feb 28 17:36:53 UTC 2007


Новица Наков напиша:
>> Оваа недела јас неможам, имам часови во тој период. За следната може да
>> се договориме.
> 
> „Оваа недела“ всушност е 6 март. За тоа се разбираме?

Да.

-- 
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list