[Ossm-members] gnupg и повеќе e-mail адреси

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sat Jan 6 13:17:54 UTC 2007


Новица Наков напиша:

>> Инаку со primary одредуваш кој е примарен.
> 
> А како одредувам после тоа со кој uid потпишувам?

Е ај да пробаме, не на група. Јас во мојот приврзок те имам со
<novica at bagra.org>

Мислам дека ако го има мејлот од кој праќаш како од него да си го пратил
ќе стави, ако го нема ќе го стави примарниот, барем enigmail за
thunderbird така правеше.


http://isengard.unet.com.mk/~georgi/gpg-key
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list