[Ossm-members] Направив постер за Сподели Знаење #4

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Jan 9 12:48:28 UTC 2007


Stojance Dimitrovski напиша:

> Со сегашните точки, со RevolutionOS и тој говорот на Сталман.

Звучници некој да донесе.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list