[Ossm-members] baram koj meil go koristis!

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jan 11 15:51:04 UTC 2007> Леле идиот :)))

Де де...

Ај дај мејл од девојката. Сите ќе ѝ пишеме. :)


-- 
Новица

„Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.“ - А. Н. ВајтхедMore information about the Ossm-members mailing list