[Ossm-members] besplatna obuka za MS Office od vladata...

Marlon Mircevski marlon at on.net.mk
Fri Jan 12 17:58:21 UTC 2007


Aleksandar Balalovski wrote:
> On Friday 12 January 2007 16:47, Marlon Mircevski wrote:
>
>   
>> Башка и мојава фирма произведува програм кој е наменет делумно (ако
>> не и во целост) да ги замени овие.
>>     
>
> Слободен софтвер?
>   
Делумно. Не е опен сорс, но е бесплатен. Ги наплаќаме услугите поврзани 
со дополнителен развој, "custom"-изација, обука, поддршка и слично.

-- 
Марлон
More information about the Ossm-members mailing list