[Ossm-members] изјава за радио

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jan 22 17:18:05 UTC 2007


Ова се снимаше денес, ќе се емитува во сабота во 11 часот. Фрекфенција 97,3.

Пошто веќе имаме аудио, еве го тука:
http://softver.org.mk/novica-files/drugo/slobodensoftvermakedonija-za-makedonskoradio.mp3-- 
Новица

"Question authority; think for yourself." - Timothy LearyMore information about the Ossm-members mailing list