[Ossm-members] изјава за радио

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Mon Jan 22 18:09:45 UTC 2007


On Monday 22 January 2007 18:18, Новица Наков wrote:
> Ова се снимаше денес, ќе се емитува во сабота во 11 часот. Фрекфенција
> 97,3.
>
> Пошто веќе имаме аудио, еве го тука:
> http://softver.org.mk/novica-files/drugo/slobodensoftvermakedonija-za-maked
>onskoradio.mp3

Многу убаво кажано. 

Поздрав,

-- 
Деан Јошевски

Компјутерски центар
„Интегра инженеринг“ ЗД ДОО

ул. „Стреја Нахмијас“ 5
7000 Битола

тел.: 047 202 990
тел./факс: 047 202 995
мобил: 075 312 516

dean at integraeng.com.mk
www.integraeng.com.mk


More information about the Ossm-members mailing list