[Ossm-members] корисници на thunderbird

Savage savage790 at gmail.com
Sat Jan 27 14:07:10 UTC 2007


Новица Наков wrote:
> Има на листава луѓе што активно, секојдневно за својата пошта и други работи 
> користат thunderbird?

Да еве јас. Повеќе од 2 години за e-mail, 3-4 месеци за news.

-- 
Savage
More information about the Ossm-members mailing list